Feloldhatók a bennünk feszülő aggodalmak

Feloldhatók a bennünk feszülő aggodalmak

Bennem feszülő aggodalmak azelőttől, hogy az eszemet tudom

                                                                                                                                    – Végre az okát kezelném!

 

Bárcsak ne a büntetésekről szólna az együtt töltött időnk!   magzat

 

Viselkedés zavaros, vagy szorongó gyermekeinkkel sokszor nem tudunk mit kezdeni. Alig van a munka után kis időnk gyermekünkre, a bölcsődei, óvodai, iskolai életéről keveset tudunk, de szeretnénk, ha az együtt töltött percek minőségivé válnának és ezzel egy időben, mikor tőlük külön utakon járunk, őszintén vágyunk megkönnyíteni hétköznapjaikat, a közösségbe való beilleszkedéssel, a hatékony tanulással, kreativitásuk előmozdításával.

A diapozitív stressz kezelés ezekben a látszólag koordinálhatatlan problémákban nyújt segítséget. A düh, a pánik, a félelem, a szorongás mind a magzati létben megtanult magatartás forma. Az anya stressz-hormonjai a szíve alatt hordozott gyermeke vérkeringésébe áramlanak és emléknyomokat hoznak létre. A teljes nyugalmi állapotban végzett vizsgálat és kezelés pontosan ezeket a blokkokat oldja fel a testünkben lévő meridiánok mentén.

Diapozitív kezelés lényege, hogy az adott probléma okát orvosolja. Sokszor, mikor a tünetek fellobbannak, ezek kezelését kezdjük meg, ami egy átmeneti lecsendesítésként hat ránk. Ez akkor marad tartós, ha ebben a stádiumban megkezdjük a lélek gyógyítását is. A Diapozitív módszerrel gyermeket, felnőttet egyaránt lehet kezelni, de egészen különleges hatást ér el a várandós anyáknál, ahol egyszerre tisztul meg az anya a szíve alatt hordott gyermekével.

A kezelés során kívülről jövő ingerek hatására (pl. anya szívhangja a különböző periódusokban) a páciens újraéli magzati léte minden állomását és szervezete izomösszehúzódások révén reagál erre. A felnőtteknél 40 perces, gyermekeknél 2×10 perces kezelés alatt az egyes gócpontok megtalálásakor a páciensnél sírás, remegés, alvás is előfordulhat, így a kezelő feladata ezek feloldása is.

 

Felnőttként gyerek-cipőben járunk a stressz kezelésében.

 

A magzati lét után is számos olyan hatás éri az embert, ami frusztrálttá teszi vagy krónikus fizikai problémát, vagy alvászavart idéz elő. A szerelmi bánat, az elszakadás utáni űr, kapcsolati félelmek, fóbiák, a munkahely és a család közötti örökös versenyfutás mind látszólag leküzdhetetlen akadályt gördítenek elénk. Az NLP (Neuro-Lingvisztikai Program) egy célorientált kezelés. Abban nyújt a páciensnek segítséget, hogy a későbbiek folyamán tudja hogy jöjjön ki az őt gátló folyamatokból. A módszer segítségével az egyes idegrendszeri problémákat nyelvi módon fejezzük ki oly módon, hogy az adott stressz-akadályok feloldására egy olyan személyre szabott szót talál az adott illetőnek, amit adott stressz helyzetben használni tud. Ez által az akadály helyett lehetőség nyílik meg az egyén előtt és az ami addig lehúzta, most új perspektívát nyit meg előtte.

A terápia része, hogy a testek különböző pontjainak nyomásával, érintésével az addig megélt örömélményeket hozza elő. Az NLP segít egy pozitív jövőkép kialakításában.

 

Sok esetben magunknak sem ismerjük be

 

A MÁTRIX terápia az NLP-t egészíti ki oly módon, hogy a minket körülvevő elektromagnetikus mezőben történik a gyógyítás. A kúra hossza attól függ, a lélek mennyire hajlandó a változásra. Hiszen, aki ragaszkodik valamihez, annál lassabban érhető el változás, mint annál, aki készen áll rá.

Mindhárom terápiát egy csendes, nyugalmi állapotot megteremtő közegben, Mészáros Detti pedagógus, NLP tréner és terapeuta végzi magas színvonalon rendelőnkben, a Vita-Pharm Magánklinikán.

Címkék:

Üdvözlünk a Egészségblogon! Belépés Regisztráció Tovább a Házipatikára!